GA fossmo

Whiplash / Pisksnärt

GA fossmo

Nu lite historia om mina böcker !

 

Om mina böcker

1.Boken , " Min Whiplash-och Jag " , handlar om min nackskada efter en påkörning bakifrån. Jag skrev boken på en rese skrivmaskin som jag är väldigt stolt över. Boken blev utgiven år 1994 och år- 95 på bokmässan i Göteborg. Boken blir även utgiven som talbok.


2. Boken " Maktlös Står Hon Kvar  ",

En ung pojke från Norge med sitt intresse för musik och sång..
Han får en inlevelseatt åka till Sverige att uppträda inför publik. Han spelar gitarr och sjunger på norska..
Pojken fattar tycke för en mycket vacker flicka i publiken. De blir mycket kära i varandra. Kärleken kom som en klar blixt från ovan."
Flickan packar sina personliga saker och följer sin fästman till landet Norge...
Kriget bryter ut i Europa, Norge invaderas av tyska soldater på gator och torg. Krigsfartyg i alla norska fjordar och tyska bombplan i luften släper bomber över städer. Alla landets gränser stänger helt för de ungdomar att kunna lämna landet ...3.Boken, " Det var nära...ett slut på vår planet ",

När jag var i tonåren fick jag en dröm att kunna resa runt i världen se mig omkring lite innan jag skulle bilda min familj i framtiden. Jag gjorde slag i saken gick till arbetsförmedling för att höra vad som krävdes för att bli sjöman. Tanken var att få lite kunskap om fartyg innan jag kunde bli Kapten på ett fartyg och kunna bestämma över all besättning. Springpojken berättar om sin resa till sjöss. Sovjet visade sina muskler mot USA under Cuba krisen på 60-talet. Kan nu i efterhand förstå hur allvarligt det var mellan de båda stormakterna USA och Sovjet som var nära ett krig. Mitt fartyg M/s Odensholm gick nära landet Cuba när jag såg med egna ögon på hela skådespelet hur Sovjetska fartyg lastad med robotmesiler skulle anläggas på Cubansk mark.


4. Boken " Väntan på rätt ersättning...i sakfrågan ",

Med ord och regler i boken vill jag informera om de nackskadades situation. Jag har inte dragit mig för ge ut pekpinnar åt höger och vänster till vårdpersonal och advokater. Även handläggare till försäkringsbolag och övriga instanser i sakfrågan om att få rätt ersättning för de skadelidna runt om i landet.De viktigaste att alla som vårdpersonal, handläggare, ombud, läkare i personskadeärende är att tro på den som har blivit drabbad av pisksnärt/whiplash-skadan. Då blir det också lättare för dem, var och en inom sitt området hjälpa till på rätt sätt i personskadefrågan.


Vill Du veta mera....beställ hem någon av böckerna !Hälsningar


Gunnar Fossmo

Om författare


GUNNAR FOSSMO

Bok Detaljer:

Titeln: Min whiplash-och Jag

Utgiven: 1994, språk: Svenska

Titeln: Maktlös Står Hon Kvar

Utgiven: 2007, språk: Svenska

Titeln:

Det var nära... ett slut på vår planet

Utgiven: 2018

språk: Svenska

Titeln:

Väntan på rätt ersättning...i sakfrågan

Utgiven: 2019

språk: Svenska

För vidare information

hör av Dig !

Boken:

"Min Whiplash-och Jag " provlyssna på minTALBOK hos Legimus.se


 Swishnummer: 0703254331


Tar emot Swish  Om pisksnärt/whiplash


  Min olycka - över 50 år 


Mars 12.1969 
Juni 18. 2019  (Boksläpp)


 gufo@acfossmo.com

 

 jv2@acfossmo.com


Copyright. 2019   All Rights Reserved

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Ta reda på mer
Jag förstår, stäng denna information