Författare Gunnar Fossmo


Gunnar Fossmo

Författare

 Jag tycker om att ge information om whiplash-skadan och skriva böcker om personskadan. Min trafikolycka hände året 1969 och fick en kraftig pisksnärtskada i nacken. Blev påkörd bakifrån av buss tidigt en morgon när jag skulle till mitt arbete vid 25 års ålder. Idag 2018 vill jag berätta för ungdomar hur viktigt det är att hålla avståndet i trafiken. Sitter man som chaufför så måste man följa trafiklagen. Ber också om att spelare sluta att tackla sina motståndare i fotboll och ishockyn m.m. i deras spel. Om ett slag mot huvudet av en spel kompis kan få men för livet, typ whiplash-skada. " Min whiplash-skada är från 1969 och vi kommer fortfarande inte överens..".
Jag ger goda råd och information om nackskadan whiplash. Besöker gärna skolor, bilskolor, idrottsföreningar m.m....och berättar om nackskadan. Kontakta mig för mer information. 
-Jag har specificera mig på nackskadan " WHIPLASH/PISKSNÄRT " som medicinsk laserterapeut och massage.

SYMPTOM

whiplashskada varierar. Det stora flertalet, det vill säga ca. 90 % klagar dock på nacksmärtor. Andra vanliga symptom är huvudvärk, domningar i armarna, kraftlöshet, svalgrubbningar, synrubbningar och olika former av förändringar i din kropp. Yrsel och balansrubbningar är inte ovanliga. Även minnes- och koncentrationsproblem förekommer.        

  Jag har utbildning som massageterapeut med medicinsk laserterapi. 

Länk:  prova laserterapi