GA Fossmo

Pisksnärt / Whiplash Info

GA fossmo

GUNNAR FOSSMO


Författare till ett antal böcker. Bor i södra västerbotten nära till Umeå-och Övik.

Jag har tre döttrar och barnbarn. De bor i Stockholm-Göteborg-Umeå.

Min första bok fick titeln " Min Whiplash-och Jag" . År 1969 i mars månad så skulle jag köra fram bilen. Stod parkerad sittande vid ratten sedan vet jag inget mera. En buss som var i trafik på morgonen körde på mig bakifrån. Bussen kunde inte köras vidare denna dag.

Så min första bok fick titeln whiplash efter nackskadan Vill Du veta mera beställ boken !

En anna bok fick titeln när jag bytte jobb i unga år och gav mig ut på en resa. Glömde att säga första boken blev också utgiven som TALBOK.

Tredje boken fick titeln "I sakfrågan" ersättningsfrågan i ärendet om personskade ersättningen mot försäkringsbolag m.m.

Vårt Koncept


Vår tanke är att erbjuda körskolor, skolor runt om i landet. En föreläsning om att hur viktigt det är att "hålla avståndet till framförvarande fordon i trafiken" som chaufför.

Hör av Er  !Köp din bok hos Bokus, Adlibris eller Solentro. Böckerna finns  även hos  Akademibokhandel m.m. Glöm inte att provlyssna hos Legimus.se (Min första bok som talbok ). Klicka på Länk på första sidan nästan lägst ner  under meny "Om oss" !

PUBLICATIONS

Min Whiplash-och Jag

Gunnar Fossmo tar i sin bok upp angelägna problem som kan uppstå i samband med whiplashskador. Det övergripande problemet för författaren har varit att få omgivningen att förstå innebörden av hans whiplashskada och agera utifrån denna kunskap. Det...

I sakfrågan

Med ord och regler i boken vill jag informera om de nackskadades situation. Jag har inte dragit mig för ge ut pekpinnar åt höger och vänster till vårdpersonal och advokater

En Tonårings Resa

En tonårings resa över Atlanten. Han byter arbete från springpojke till jobb ombord på ett svenskt lastfartyg. Tonåringen mönstrar av fartyget i Göteborg och tar sin utbildning inom försvaret.

MIN WHIPLASH-OCH JAG / I SAKFRÅGAN /

EN TONÅRINGS RESA


Böcker av GUNNAR FOSSMO

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Ta reda på mer
Jag förstår, stäng denna information