laserterapi

Whiplash / Pisksnärt

GA fossmo

Ont i din nacke ?

Medicinsk Laserbehandling/Irradia-laser


Redan 1967 kom den första medicinska rapporten om att laserljus har stimulerande effekter på celler och vävnad. Sedan dess har mer än 3000 studier publicerats från mer än 80 länder, och nya publiceras hela tiden.


Vetenskaplig forskning och medicinska undersökningar visar positiva resultat på bland annat: ledvärk, nack- och ryggvärk, senproblem, knäartros, reumatism och muskelvärk, akuta skador, idrottsskador och efter operation. Positiva effekter uppnås även på rörlighet och livskvalitet. Generellt inflammatoriska problem utmärkt att laserbehandla för att minska inflammationer.


 Jag använder Irradia-laser, våglängd 904 nm lämpar sig väl för behandling av problem i rörelseapparaten (muskel-, sen- och ledproblem)
Inflammationer, t ex , senbesvär, artros m.m
Belastningsskador, t ex musarm, tennis och golfarmbåge, carpaltunnelsyndrom
Whiplash/Pisksnärt-skadan och problem i muskler-och leder m.m. Svullnader, ödem m.m

Hur lång tid och hur många behandlingar?

En behandling kan ta allt från 5-30 min eller längre beroende på vad som behandlas. Vid akut skada eller besvär räcker det ca 1-4 behandlingar. Kroniska problem kräver ca 2-12 behandlingar utspridda under en längre tid med 2-6 veckor. Laserterapi kan kombineras med någon annan terapi för att få det bästa och snabba resultatet.20 min- 300:-
 knäled, fotled, tennisarmbåge, frozen shoulder, nacke m.m/ 40 min 500:-
större områden: nacke och axlar, bröstryggen, länd- och korsryggen, hudproblem (akne), händer och fötter (sår, eksem, psoriasis)


60 min -750:-
 Whiplashskada, nacke/rygg/höftproblem och muskelvärk i ryggen och leder, svullnader, ödem, inflammation.

Boken:

"Min Whiplash-och Jag " provlyssna på minTALBOK hos Legimus.se


 Swishnummer: 0703254331


Tar emot Swish  Om pisksnärt/whiplash


  Min olycka - över 50 år 


Mars 12.1969 
Juni 18. 2019  (Boksläpp)


 gufo@acfossmo.com

 

 jv2@acfossmo.com


Copyright. 2019   All Rights Reserved

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Ta reda på mer
Jag förstår, stäng denna information