GA Fossmo

PISKSNÄRT / WHIPLASH  

Information

 (År 1969 - året 2020 ). Över 50 år sedan olyckan inträffade. En påkörning bakifrån av en buss. Ni ser bild av min bil som jag har lagt ut här. Fick en stark nackskada en så kallad whiplash efter trafikolyckan .Vi kommer fortfarande inte överens......år 2020 !

Medicinsk Laserbehandling


Redan 1967 kom den första medicinska rapporten om att laserljus har stimulerande effekter på celler och vävnad. Sedan dess har mer än 3000 studier publicerats från mer än 80 länder, och nya publiceras hela tiden.


Vetenskaplig forskning och medicinska undersökningar visar positiva resultat på bland annat: ledvärk, nack- och ryggvärk, senproblem, knäartros, reumatism och muskelvärk, akuta skador, idrottsskador och efter operation. Positiva effekter uppnås även på rörlighet och livskvalitet. Generellt inflammatoriska problem utmärkt att laserbehandla för att minska inflammationer.


 Jag använder Irradia-laser, våglängd 904 nm lämpar sig väl för behandling av problem i rörelseapparaten (muskel-, sen- och ledproblem)
Inflammationer, t ex , senbesvär, artros m.m
Belastningsskador, t ex musarm, tennis och golfarmbåge, carpaltunnelsyndrom
Whiplash/Pisksnärt-skadan och problem i muskler-och leder m.m. Svullnader, ödem m.m

Hur lång tid och hur många behandlingar?

En behandling kan ta allt från 5-30 min eller längre beroende på vad som behandlas. Vid akut skada eller besvär räcker det ca 1-4 behandlingar. Kroniska problem kräver ca 2-12 behandlingar utspridda under en längre tid med 2-6 veckor. Laserterapi kan kombineras med någon annan terapi för att få det bästa och snabba resultatet.20 min- 
 knäled, fotled, tennisarmbåge, frozen shoulder, nacke m.m/ 40 min 
större områden: nacke och axlar, bröstryggen, länd- och korsryggen, hudproblem (akne), händer och fötter (sår, eksem, psoriasis)


60 min -
 Whiplashskada, nacke/rygg/höftproblem och muskelvärk i ryggen och leder, svullnader, ödem, inflammation.


Bok tid hos din närmaste laserterapeut. Välkommen!

www.acfossmo.com


Bankgiro 5448 - 8085


Swish 123 625 82 89 


Innehar  F-skatt


 WHIPLASH / PISKSNÄRT

Talboken:  provlyssna  hos Legimus.se

Du som har någon form av handikapp kan besöka legimus hemsida. Där kan Du låna talboken eller begär att du får ladda ner talboken för att lyssna på boken. Du kan även gå in på ditt bibliotek nära Dig och fråga efter talboken. 

Lycka till !Copyright.2019 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Ta reda på mer
Jag förstår, stäng denna information